Saturday, March 16, 2013

Kevadine Küpsis



Koostis: kakakovõi, palmirasv, oliiviõli, porgandiõli
Värv: raudoksiid (kollasele massile natuke sinist)
lõhn: piim-kaer-mesi, õunabrändi, magus šokolaad - kooslus lõhnab nagu "ekstra" küpsised.
Lisand: mangopulber,

Porgandiõli peaks nüüd kevadepoole oma karotiinisisalduse ja A-vitamiiniandjana hullult hea olema. Sama mõtet kannab mangopulber. Lõhnast rääkimata, seda armastavad ilmselt kõik magusama naudingu soovijad. Pisut on siiski ka vürtsikat nooti tunda. Retsepti järgi on tegu pehme, kreemja kuid niisutava ja toitva seebiga, ligilähedane kuulsa Baccara seebi retseptiga, ehki kakakovõi osakaal on palmirasva omast natukene väiksem.

No comments:

Post a Comment